کترينگ شرکتي به اشپزخانه هاي صنعتي گفته مي شود که در آن غذا با حجم بالا و تعداد زياد براي افراد شرکت هاي طرف معامله، تهيه غذاي پرسنل صورت مي گيرد. شرکت ها براي تامين غذاي مورد نياز روزانه ي پرسنل خود از طريق تحقيقات بازار و تحقيقات پزشکي و نوع کار و شرکت کارفرما برنامه ي تهيه غذاي سازماني را ايجاد و تصويب کرده و از طرق مختلف با آشپزخانه هاي اصطلاحا صنعتي که در اين حوزه و در دسترسي شرکت کارفرما مي باشند، قرار داد مي بندند. در اينگونه قرارداد هاابتدا آشپزخانه صنعتي مورد نظر کيفيت غذا ها و لحاظ کردن مسائل بهداشتي را به اثبات رسانده و طبق موارد عرفي و غذاهاي قانوني و حلال و معمول در جامعه منوي غذاي پرسنلي خود را به شرکت کارفرما ارائه کرده و کارفرما بر اساس اولويت ها، نظرات کارشناسان بهداشت و بررسي استانداردها و سياستها و سطح کاري خود ليست غذاي شرکتي مورد نظر خود را از بين منوي غذاي پرسنلي که آشپزخانه ارائه مي کند انتخاب مي نمايد. در اين هنگام ممکن است منوي غذاي شرکتي که شرکت کارفرما از آشپزخانه ي صنعتي درخواست مي کند، به صورت هفتگي تغيير کند که بر اساس اين تغيير و درخواست هاي کارفرما و ظرفيت آشپزخانه منوي غذاي هفتگي از طرف آشپزخانه به کارفرما ارائه مي شود و کارفرما بر اساس سياستها و بودجه ي خود منوي شرکتي را مورد بررسي و تحقيق قرار داده و نهايتن تصويب مي کند. براي تصويب منوي شرکتي که شرکت کارفرما از آشپزخانه صنعتي درخواست مي کند بايستي مسئولين ذيربط در کارفرما و آشپزخانه بر روي مواردي مانند قيمت و قيمت منوي شرکتي که مبناي تسويه حساب بين دو شرکت خواهد بود مذاکره کرده و به يک قيمت مشخص استاندارد براي غذاي هفتگي پرسنل منطقي و معقول به نظر يرسد و کيفيت هاي مورد نياز را نيز داشته باشد، برسند. اين قيمت بين کارفرما و کترينگ شرکتي تصويب شده و مبناي پرداخت ها در قبل غذاي تامين شده از سوي کترينگ شرکتي براي شرکت کارفرما قرار مي گيرد. در کل تهيه غذاي شرکتي کاري بسيار حساس بوده و از لحاظ ميزان تاثير بر مواردي حياتي در سازمان مانند سلامتي و بهره وري نيروي پرسنلي شرکت بسيار تاثيرگذار و حايز اهميت مي باشد ضمن اينکه در برخي مناطق مانند مناطق ويژه دستورالعمل هاي بسيار سخت گيرانه اي تصويب گرديده و به مورد اجرا گذارده مي شود که در اينگونه موارد هرگونه تخطي کترينگ شرکتي از استاندارد هاي بهداشتي مي تواند تبعات وسيعي را براي آن بهمراه آورد. خاطر نشان مي گردد که تهيه غذاي پرسنل بسيار مهم بوده و بخشي از حقوق اساسي پرسنل شرکت بعنوان مستخدمين شرکت تامين کننده ي غذا را تشکيل مي دهد. لذا براي انتخاب بهترين کترينگ شرکتي مناسب و نتيجتا تهيه غذاي پرسنل به صورت مناسب مي بايستي با توجه به افزايش حجم آشپزخانه ها در بازار تهيه غذاي شرکتي کمال توجه را بکار برد. کترينگ شرکتي مامان پز منوي شرکتي مناسبي را براي شما به ارمغان مي آورد به طوري که با بهترين قيمت منوي شرکتي با کارفرمايان محترم قرارداد بسته مي شود. ليست تهيه غذاي شرکتي بر مبناي منوي غذاي هفتگي تعيين مي شود و منوي غذاي پرسنلي براساس منوي غذاي شرکتي در دسترس است. تهيه غذاي پرسنلي و تهيه غذاي سازماني بر اساس ليست غذاي شرکتي که از طرف مامان پز پيشنهاد مي شود ممکن است.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

غذا و دسر تجهیزات ایمنی دانیال Nick مهماني3 Alex کلاس آموزش دفاع شخصی دوره تخصصی دفاع فردی در تهران MY LAND IS IRAN Kelly فرشته ایی از بهشت