نشانه هاي يک چاي خوب چيست؟


منبع:https://ir.sputniknews.com/iran/201609221862753/


يک متخصص علوم و صنايع غذايي با تشريح چاي درجه يک، دو و سه و توصيه اينکه مردم چاي «کله‌مورچه» ننوشند، به جزئيات بهترين چاي پرداخت و گفت: چاي با بسته‌بندي‌هاي معروف به کيسه‌اي از خاکه‌هاي بي‌کيفيت چاي تهيه مي‌شوند که اغلب حاوي عطر و طعم شيميايي‌ هستند.


 


به گزارش اسپوتنيک به نقل از سرويس سلامت خبرگزاري تسنيم- دکتر محمد حسين عزيزي با اشاره به اينکه بهترين نوع چاي آن است که پس از دم کشيدن، برگ‌هاي آن در قوري مشخص، باز و مسطح شود و عطر و طعم طبيعي چاي را داشته باشد، اظهار داشت: همچنين رنگ چاي قهوه‌اي و در غلظت کم باشد و مزه‌اي گس و طعمي اندکي تلخ داشته باشد.


 


عزيزي ادامه داد: اغلب چاي‌هايي که روي بسته‌بندي آن کلمات شکسته، برگي، قلمي و تهيه‌شده از برگچه‌هاي بالايي بوته چاي نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبيت بالايي برخوردارند و نشانه‌اي براي تشخيص چاي خوب اند.


 


رئيس انجمن صنايع غذايي ايران با اشاره به اينکه به برگ‌هاي بالايي بوته چاي، غنچه‌هاي برگي چاي نيز گفته مي‌شود، عنوان کرد: اين برگ‌ها نرمي و لطافت بيشتري دارند و ريزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر بيشتر و طعم گس‌تري دارند و جزو چاي‌هاي درجه 1 محسوب مي‌شوند. برگ‌هاي کمي درشت‌تر، چاي درجه 2 و چايي که از برگ‌هاي بزرگ و پير و ضخيم پاييني بوته‌ها تهيه شده باشد چاي درجه 3 ناميده مي‌شود که تلخ‌تر است. در ميان انواع چاي، بسته‌بندي‌هاي معروف به کيسه‌اي هم از خاکه‌هاي بي‌کيفيت چاي تهيه مي‌شوند که اغلب حاوي عطر و طعم شيميايي‌اند.


 


به‌گفته اين عضو هيئت علمي دانشگاه تربيت مدرس، چاي کله‌مورچه و باروتي که خيلي سريع رنگ مي‌دهند و‌ چه‌بسا به همين دليل هم بسيار مورد استقبال مردم قرار گرفته‌اند، چاي درجه 3 هستند که از مخلوط کردن خرده‌ها و پودر کهنه چاي با رنگ و اسانس تهيه مي‌شوند. اين نوع چاي‌ها را فرم مي‌دهند يا به‌شکل گلوله در مي‌آورند و چون به اين نوع چاي رنگ سنتزي مي‌زنند پس از مدتي رنگ آن تغيير کرده و کدر، تيره و مات مي‌شود که همين نشانه‌ها و خصوصيات مشخص مي‌کند چنان چايي حاوي مواد رنگي و بي‌کيفيت است.


 


عزيزي همچنين درباره چاي ارگانيک که اين روزها در برخي مراکز عرضه مي‌شود، به سلامت آنلاين گفت: نمي‌توان به ارگانيک بودن اين نوع محصولات اعتماد کرد اما براي خريد چاي بهتر است سراغ برندهاي معتبر و معروف رفت و هرگز چاي فله‌اي خريداري نکرد چون اين نوع چاي‌هاي فله‌اي کارشناسي نشده‌اند و اغلب هم در شرايط غيربهداشتي نگاهداري مي‌شوند.


 


به‌گفته اين متخصص علوم و صنايع غذايي؛ چاي شکسته، برگي، قلمي و انواعي که از برگچه‌هاي بالايي بوته چاي تهيه شده باشد، بهترين انواع چاي سياه محسوب مي‌شود و به‌عکس، چاي کله‌مورچه و باروتي، چاي درجه 3 است و کيفيت و ارزش تغذيه‌اي چنداني ندارد.


 



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : درجه ,مي‌شوند ,تهيه ,برگ‌هاي ,بالايي ,بوته ,بالايي بوته ,تهيه مي‌شوند ,برگي، قلمي ,برگچه‌هاي بالايي ,صنايع غذايي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دست سازان جنوب | کارگاه تولیدی صنایع دستی مسیر سبز نورومای مورتون شعر الفبا دُنْیایـــِ خیالیــ مَنــــ پمپ وکيوم صفای یاران روز مرگی های توت فرنگی جان فیلم و سریال 1 افکار معنویِ یک دانشجوی مادی