بهترين چاي جهان


نويسنده وبلاگ دفتر تهران در رومه بريتانيايي گاردين مي گويد چاي ايراني تاريخ، فرهنگ و خانواده هاي ايراني را گردهم مي آورد – خاطرات «قوري چاي چيني گلمرغي که اول روي کتري گرم مي شود، بعد تويش يک قاشق برگ چاي معطر در آن مي ريزند و آب به آن اضافه مي کنند تا دم بکشد و به رنگ قرمز دلخواه درآيد.»

گلي نيک نژاد مي گويد ايراني ها عاشق چاي هستند، شايد براي بقيه مردم دنيا هم همينطور باشد.

گاردين مي خواهد بهترين شيوه دم کردن چاي را در کشورهاي دور دنيا مقايسه کند و بهترين شيوه را پيداکند و مي پرسد شما چاي را چطور دم مي کنيد؟ بهترين وقت صرف چاي چه موقع است؟ چطور چاي را سرو (تعارف) مي کنيد؟ عطر و طعم هاي مورد علاقه و چاشني هايي که به چايتان اضافه مي کنيد کدامند؟ اگر شير به چاي اضافه مي کنيد اول کدام را مي ريزيد، شير يا چاي را؟

جورج اورول آنقدر به چاي عالي علاقه داشت که مقاله اي درباره «يازده قانون طلايي دم کردن چاي» نوشت – قانون هايي که هرگز نبايد زيرپاگذاشته شود. مبلغ صرف چاي قبل از شير بود و با حرارت مي گفت بايد چاي را بدون شکر نوشيد.

گاردين راجع به آداب و رسوم صرف چاي هم مي پرسد. آيا زمان صرف چاي وقت دورهم جمع شدن اعضاي خانواده است؟ يا آن را در استراحتي کوتاه در ميان يک روز شلوغِ کاري پشت ميزتان صرف مي کنيد؟ آيا پيش آمده در جمعي که براي صرف چاي گردهم آمده اند، يک مشکل را حل کنيد؟ يک خاطره فراموش نشدني از صرف چاي داريد؟



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پالامال writtes خدمات بازرگانی با پرشین تجارت دوان کیا فایل لعنتی ترین حوالی Carolyn زیبا دیزاین, طراحی سایت , صفحه بندی و صفحه آرایی روزنامه نابود دستنوشته دانشنامه دانش آموزان